Sorø Borgerskoles videokanal

• 23-02-2018
    09:00-10:00
    Besøg af Hardeep Dhanjal · 6A · 6B · 7A · 7B · 7C · 8A · 8B · 9A · 9B · 68H · 81I · 58G
    Lars Egebjerg Nielsen den 22-02-2018
    Ang. i-Pads

Kære forældre
    Sorø Borgerskole har gennem det seneste år oplevet en markant stigning i ødelagte i-Pads.
    Enten fordi eleverne er skødesløse i brug af deres i-Pads (i-Paden placeres på stole, på stoleryg etc.), eller fordi elever i vrede behandler deres eller andres i-Pad på en voldsom facon. Vi oplever, at der kastes med i-Pads, flere børn flår samtidig i en i-Pad, der kastes voldsomt med tasker, hvori der ligger i-Pads mv..

Sorø kommune har tegnet forsikring for at dække ødelagte i-Pads. Forsikringen dækker selvfølgelig kun, når der er tale om uheld.

Vi må derfor bede alle om at tage en alvorssnak med deres barn i brugen/behandlingen af i-Pads, idet vi ser os nødsaget til at stramme omkring erstatning fra hjemmene, hvis i-Pads ødelægges grundet skødeløshed eller direkte voldsom adfærd.

Vi kan oplyse, at ledelsen besøger samtlige klasser for at gøre jeres børn opmærksom på konsekvenser, hvis deres i-Pads behandles voldsomt eller uforsvarligt.

Denne opstramning, da skolens budget til undervisningsmidler mv. i den grad belastes til genanskaffelse af ødelagte i-Pads.

Ledelsen Sorø Borgerskole

Kim Krøjgaard den 29-01-2018
    Gør en forskel! Stil op til næste skolebestyrelsesvalg.
    klik på linket.
    Anni Christensen den 23-01-2018

Hjælp til børn og unge med angst

Cool Kids er navnet på et gruppebehandlingstilbud der nu tilbydes børn og unge i Sorø kommune.

Kender du et barn/ung der har så store problemer med angst og bekymring at det griber forstyrrende ind i hverdagen? Så læs den vedhæftede beskrivelse af tilbuddet for yderligere information.

Vh psykolog Lene Nybo, Familiehuset i Sorø Kommune

519700